Bijzondere vergaderlocaties Amsterdam

Koetshuis Sloten is een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam voor vergaderingen of inspiratiedagen. In het oude dorp Sloten in Amsterdam ligt achter de voormalige dokterswoning het Koetshuis: een unieke ruimte op een unieke plek. Het oude dorp met de molen, het vele groen en de schapen in de tuin: genoeg groene inspiratie voor een bijzondere vergaderdag!

Groen vergaderen voor een heisessie in Amsterdam

Het Koetshuis bestaat uit twee ruimtes en een heerlijke ruime tuin waar het vooral in de zomer goed toeven is. Beneden bevindt zich de gezellige keuken met houten eettafel. Tussen de middag wordt hier de tafel gedekt en de biologische lunch klaargezet. De vergaderruimte in huiskamerstijl is boven op de voormalige hooizolder waarvan de houten balken nog steeds zichtbaar zijn. Aan de ene kant staat een lange vergadertafel en aan de andere kant een gezellig zitje.
De technische faciliteiten bestaan uit WIFI, beamer met projectiescherm, geluidsboxen, een printer, twee flipcharts, schrijfmaterialen en iPod docking-systeem.
De vergaderruimte is goed te bereiken nabij uitvalswegen als A10, A9 en A4 en vrij parkeren voor de deur! Ook met openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken met een bushalte om de hoek en tram 2 op 10 wandelminuten.

Unieke vergaderlocaties Amsterdam

Het kan zijn dat deze unieke locatie Koetshuis Sloten minder geschikt is omdat de voorkeur uitgaat naar een locatie in het centrum van Amsterdam. Dan is onze tweede bijzondere vergaderlocatie Singel80 misschien passender. Deze fijne, ruime vergaderlocatie bevindt zich midden in het centrum met direct uitzicht over de gracht. De perfecte plek om te vergaderen en tijdens de lunch of na afloop van de meeting te genieten van de inspirerende binnenstad met de beroemde “9-straatjes” om de hoek.

Bijzondere vergaderlocaties Amsterdam: reserveer nu!

Wilt u reserveren of eerst meer informatie over één van onze bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op via 06-52518621, stuur een e-mail naar info@koetshuissloten.nl of vul het contactformulier in.

Offerte opvragen?

Neem contact op