Bijzondere vergaderlocaties Amsterdam

Soms zoek je een bijzondere vergaderruimte in Amsterdam. Geen standaard locatie, maar inspirerend, creatief en net even anders. Een lekker rustige locatie in het groen of juist bruisend van energie midden in de stad. Elke meeting is anders en heeft zijn eigen dynamiek. Zo zal de vibe van de binnenstad positief kunnen bijdragen aan een creatief proces. En bij een pittige groepssessie heb je misschien juist eerder rust, lucht en ruimte nodig.

Bij De Thuislocaties voorzien we in die wisselende behoefte. We bieden bijzondere vergaderruimtes in het centrum én in de groene periferie van Amsterdam. Lichte, sfeervolle locaties met karakter, een ongedwongen vibe en …. altijd helemaal privé. Het is altijd helemaal jouw plek.

Groen vergaderen voor een heisessie in Amsterdam

Koetshuis Sloten is een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam voor vergaderingen of inspiratiedagen. In het oude dorp Sloten in Amsterdam ligt achter de voormalige dokterswoning het Koetshuis: een unieke ruimte op een unieke plek. Het oude dorp met de molen, het vele groen en de schapen in de tuin: genoeg groene inspiratie voor een bijzondere vergaderdag! Koetshuis Sloten staat helemaal tot je beschikking en is geschikt voor maximaal 13 personen.

Unieke vergaderlocatie in hartje Amsterdam

Raak jij eerder geïnspireerd door een stadse omgeving, kies dan voor Singel80, onze bijzondere vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam, Deze fijne, ruime vergaderlocatie zit zich midden in het centrum en kijkt direct uit over de gracht. De perfecte plek om te vergaderen en tijdens de lunch of na afloop van de meeting te genieten van de bruisende binnenstad met de beroemde “9-straatjes” om de hoek. Singel80 is geschikt voor groepen tot maximaal 18 personen.

Thuisprodukten

Daarnaast is alles wat je bij ons eet en drinkt zoveel mogelijk biologisch en werken we het liefst samen met bijzondere leveranciers. Denk aan bedrijven en producenten die werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een deel van de opbrengst reserveren voor een charitatieve bestemming.

de Helden van

We willen niet alleen een thuis zijn voor onze klanten maar óók voor maatschappelijke en duurzame pioniers die zich met hart en ziel inzetten voor een mooiere en betere wereld. Deze pioniers zijn onze helden, die wij steunen met onze Helden van-projecten. En daar speel jij dus al een rol in.

Interesse in onze bijzondere vergaderruimtes in Amsterdam? Neem dan contact met ons op!

Offerte opvragen?

Neem contact op