Blog

GEZOCHT! & over onze samenwerking met ZZP’ers

Weet je wat bijna nóg fijner is dan vergaderen op een van De Thuislocaties? Werken bij De Thuislocaties. Wij hebben een open deur en vooral een open hart als het gaat om mooie samenwerkingen. Samenwerkingen waar iedereen beter van wordt welteverstaan. Benieuwd hoe? Lees dan verder…


Elkaar versterken
Bij De Thuislocaties werken we samen met een vaste poule van zzp’ers. Onze zzp’ers ontvangen de gasten en zorgen voor een goede begeleiding van het event, de meeting, training of brainstormsessie. En natuurlijk ook voor individualiteit, sfeer en een personal touch, dat vinden wij belangrijk. Wij willen inspireren en het Thuisgevoel bemiddelen. Zzp’ers die dat als host willen uitdragen, kunnen bij ons het hart ophalen. 

Hoe werkt dat dan?
Voor onze samenwerking met zzp’ers zoeken wij bevlogen vaklui met passie voor hospitality.
Tussen het hosten door is er tevens genoeg tijd en plek om je eigen werk te doen.
Helemaal mooi is het als dat eigen werk of vakgebied aansluit bij De Thuislocaties, zodat de uitwisseling beide partijen nog meer complementeert. Denk aan workshops, catering maar ook aan professioneel eigen gebruik van de locaties én een ‘podium’ op onze website. Mi casa es tu casa!

Kind aan huis gezocht
Omdat er thuis altijd ruimte is (en omdat sommigen zó goed zijn in wat ze doen en uitvliegen of minder tijd krijgen), zijn wij op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij als zzp’er samenwerken en met jouw unieke bijdrage een gezicht geven aan De Thuislocaties? Leuk!
Ben je gastvrij, enthousiast en heb je een sterk verantwoordelijksheidsgevoel, een warme persoonlijkheid en open instelling? Dan hebben we misschien wel een match …
Het is trouwens handig als je van vroeg opstaan houdt: als een groep om 09:00 boekt, beginnen we om ca. 07:45 uur met de voorbereidingen.
Enthousiast? Neem dan contact met ons op en kom thuis bij De Thuislocaties.

P.S. Ben je (nog) geen ZZP’er maar voel je je wél aangesproken? Mail of bel dan ook gewoon even. 

Mail naar Inge & Caroline:
info@koetshuissloten.nl
info@singel80.nl

óf bel: 06-52518621

Interesse?

Neem contact op