Blog

Green office

Onlangs werd onze vergaderlocatie Singel80 voorzien van een heel nieuw interieur. Het meubilair werd daarbij uitgebreid met weer een aantal nieuwe planten.

Green Office Amsterdam

Naast dat een ‘botanisch’ interieur tegenwoordig een grote woontrend is, hebben kamerplanten ook een positieve invloed op het zuurstofgehalte en de luchtkwaliteit van een ruimte. Sommige planten hebben zelfs een actieve, luchtzuiverende werking, zoals de nieuwe blauwvaren bij ons op de Singel.

Maar wist je dat de toename van CO2 bovendien gepaard gaat met een  verhoogde productiviteit en gevoel van welbevinden? Volgens een internationaal onderzoek uit 2014 naar meer groen op de werkvloer is gebleken dat planten de productiviteit met maar liefst 15% kunnen verhogen. De wetenschappers, die verbonden zijn aan Engelse en Nederlandse universiteiten, toonden verder de volgende voordelen van een groene werkomgeving aan: Green office Amsterdam

  1. Verbetering van concentratie en geheugen
  2. Vermindering van stress
  3. Minder ziekteverzuim
  4. Vermindering van depressie
  5. Omringd worden door bloemen maakt gelukkiger.

Vergaderen met een met rijke zuurstof gevulde atmosfeer en in het hartje van Amsterdam.

Klik hier om een vrijblijvende offerte voor de Singel80 aan te vragen. 

 

Pssst…. Behoefte aan nóg meer groen? Boek dan een dag onze locatie Het Koetshuis in het lommerrijke Sloten. Met gratis parkeergelegenheid. Meer info vind je hier.

Offerte opvragen?

Neem contact op