Blog

“Je moet vooral niet zien dat het een vergaderlocatie is.”

Verborgen vergaderfaciliteiten bij Singel80: “Je moet vooral niet zien dat het een vergaderlocatie is.”

Motto en merkbeleving van de Thuislocatie Singel80 in Amsterdam is dat je je thuis voelt. Dat lukt niet als de ruimte bomvol staat met kantoorbenodigdheden. Hoe doen we dat dan?

1. De beamer en het scherm hangen bij ons aan het plafond waardoor het alleen opvalt bij gebruik. Klaar met presenteren? Trek maar aan het touwtje en het scherm rolt weer op naar boven. De snoeren van de beamer zijn weggewerkt via plafond naar de muur dus het is een kwestie van ‘plug & play’.

2. Heb je geen beamer maar een tv-scherm hangen, zoals wij in het souterrain (de keuken), maak dan een eenvoudige omlijsting met klep en verf die in de kleur van de muur. Hierdoor valt het scherm niet op en alleen in het zicht bij gebruik.

3. Stiften, pennen, geeltjes, lijm, schaar, plakband, stickers en wat je maar ook nodig hebt tijdens creatieve brainstormsessies hebben we opgeborgen in de trainingskoffer in de kast. Deurtje open, deurtje dicht en de lelijke koffer niet in het zicht.

4. De flipover staat bij ons op wielen en die rijden we lekker weg op het moment dat hij niet (meer) gebruikt wordt.

5. En de beschreven flips? Die hang je natuurlijk op de muur zodat er voor iedereen overzicht is.We hebben daar ‘onopvallende’ magneetstrips voor bevestigd. Praktisch maar vooral ook in eigen belang zodat de verf op de muur blijft.

Wanneer kom jij weer bij ons thuis vergaderen?

verborgen vergaderfaciliteiten

Offerte opvragen?

Neem contact op