Blog

Rustig én veilig thuiswerken, online lesgeven/trainen bij de Thuislocaties

Het Coronavirus Covid-19 is een feit. Als gevolg van de maatregelen die genomen zijn om het virus in te dammen zien we stille straten, dichte scholen, gesloten winkels en kantoren. Alles wat we eerst buitenshuis deden moet nu zoveel mogelijk thuis plaatsvinden.

Praktisch gezien al best een uitdaging, maar mentaal vergt het ook wat van ons: niet alleen zitten we veel binnen en verblijven we lang in dezelfde ruimte. Vaak zit er dan nog een heel gezin om je heen waarbij de kinderen zowel aangestuurd als gemotiveerd moeten worden. Dit alles als gevolg van de maatregelen die nodig zijn om dat heftige virus in te dammen.

We begrijpen dan ook dat je na een tijdje thuiswerken behoefte hebt aan rust & een andere omgeving.
Het kan ook zijn dat je leerkracht of trainer bent en behoefte hebt aan een plek om rustig je lessen/trainingen te kunnen opnemen.

Thuiswerken op locatie

Nu al onze (internationale) meetings vanwege Covid-19 zijn afgezegd bieden we je onze Thuislocaties graag aan als ‘toevluchtsoord’.  Zodat jij ongestoord kunt werken op een relaxte én veilige plek waar je ook nog eens nieuwe inspiratie op kunt doen.
Onze locaties zijn géén openbare ruimtes waardoor je bij ons kunt flexwerken met een minimaal contact met anderen (volgens de RIVM-richtlijnen).

Helemaal voor jou

Je hebt niet alleen beschikking over een inspirerende werkplek met veel daglicht, goede WIFI, beamer & scherm en een buitenruimte. Ook je cappuccino of biologische thee is inbegrepen met daarbij natuurlijk onze verse koek van Iambe.

Wij houden je veilig

We hebben gezorgd voor extra hygiëne-maatregelen zoals desinfecterende zeep & handgel, papieren handdoekjes, desinfecterende doekjes en extra tussentijdse schoonmaakrondes. Daarbij houden we uiteraard ook de RIVM-regels in acht zoals de 1,5 meter onderlinge afstand en max. 3 personen tegelijk in één ruimte.

Aangepaste prijs

Je bent welkom bij De Thuislocaties  tegen het scherp gereduceerde tarief van 35 euro per dagdeel of 50 euro per dag per persoon. We hanteren hierbij flexibele voorwaarden omdat deze tijd nu eenmaal onvoorspelbaar is.

Samen met jou willen we zo er het beste van maken!

Mail of bel ons even mochten we iets voor jou of collega’s kunnen betekenen.

Offerte opvragen?

Neem contact op