Blog

VACATURE! Wij zoeken een officemanager / host voor 16-32 uur in de week.

VACATURE DE THUISLOCATIES:
Locatie-host/office medewerker voor 16-32 uur per week

Onze locaties zijn exclusief en tegelijkertijd ongedwongen en huiselijk. Geen officiële vergaderruimte, maar een sfeervolle huiskamer-setting met robuuste tafels, verschillende zitjes en altijd extra (werk)ruimtes. We vinden het fijn als onze gasten zich écht thuis en op hun gemak voelen waardoor ze optimaal kunnen presteren. Wij zorgen ervoor dat het ze verder aan niets ontbreekt.
De Thuislocaties worden gehuurd voor vergaderingen, brainstorms, trainingen en pr-events.

Wij zijn per direct op zoek naar een vaste medewerker voor 16-24 uur in de week voor onze locaties in hartje Amsterdam en Amsterdam Sloten om ons kleine team van grotendeels oproepkrachten te versterken.

Werkzaamheden
Jij als host zorgt ervoor dat de locatie op orde is en je ontvangt onze gasten. Je helpt ze met installeren waar nodig. Tussen de middag dek je de lunchtafel en ontvang je de lunch van onze cateraar. Als de groep gaat lunchen zorg je ervoor dat de andere ruimtes weer opgefrist en op orde zijn.
Evenzo belangrijk zijn de officewerkzaamheden zoals o.a. het beantwoorden van de telefoon en mail, het in de gaten houden van de planning, bijhouden van voorraden, het opstellen van offertes en het verzorgen van mailings en de social media-kanalen.
Op locatie werk je meestal alleen of met iemand samen. We houden “korte lijntjes” met elkaar via de app en telefoon.

Je werkt op zowel Singel80 in het hartje Amsterdam als in het Koetshuis Sloten in Amsterdam Sloten. Het is dus belangrijk dat je mobiel bent én dat je vroeg kunt starten (ca. 7.45 op locatie bij ontvangsten).

Wie zoeken wij?
Een ongedwongen, opgewekte aanpakker: je voelt van nature aan waar onze gasten behoefte aan hebben en je wilt dit graag faciliteren. Tegelijkertijd sta je stevig in je schoenen en heb je een professionele houding. Naast dat je pro-actief bent en de handen graag uit de mouwen steekt, kun je goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en houdt je je hierbij je hoofd koel.
Als visitekaartje van onze locaties ben je professioneel en representatief maar wel op een ongedwongen en vrolijke manier; je bent “eigen” en wilt dat zich op hun gemak voelen.  Ook telefonisch ben je in staat om zowel vlot, open als zakelijk te communiceren.
Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel maar je vindt de samenwerking binnen een klein team ook prettig.
En last but not least: we vinden het belangrijk dat je oog hebt voor detail en er lol aan beleeft om dingen leuk te presenteren.

Kortom: we zoeken een organisatietalent met een opgeruimd karakter die het heerlijk vindt om onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.
Je bent flexibel inzetbaar voor 16-24 uur in de week (in overleg kan dit meer zijn in het “hoogseizoen” en minder in het “laagseizoen”) op vaak vroege tijdstippen op beide locaties in Amsterdam.
Denk je ook graag mee over nieuwe activiteiten binnen ons kleine, maar groeiende bedrijf, dan hopen we dat je een brief naar ons stuurt met je motivatie en cv.

Wat bieden wij?

  • Een leuke, afwisselende en zelfstandige functie
  • Een fijne werkplek op twee zeer inspirerende locaties in Amsterdam
  • Ruimte voor eigen ideeën, met nadruk op jouw eigen talenten.
  • Een klein, fijn, ongedwongen en open team
  • Flexibele werktijden en dagen, wél vaak vroeg in de ochtend beginnen
  • Gezellige medewerkers-meetings op andere inspirerende plekken in de stad
  • Salarisindicatie: €2125 bruto per maand o.b.v. 40 uur in de week.

We ontvangen graag vóór 16 april je motivatie en cv per mail.
Deze kun je richten aan info@koetshuissloten.nl t.a.v. Inge Post. Ook voor aanvullende informatie of vragen graag even mailen naar dit adres.

Offerte opvragen?

Neem contact op