Kleine vergaderruimte Amsterdam

Soms zoek je een kleine vergaderruimte in Amsterdam. Niet al te groot dus, maar wel ruim zat. Een lekker rustige locatie in het groen of juist bruisend van energie midden in de stad. Elke meeting is anders en heeft zijn eigen dynamiek. Zo zal de vibe van de binnenstad positief kunnen bijdragen aan een creatief proces. En bij een pittige groepssessie heb je misschien juist eerder rust, lucht en ruimte nodig.

Bij De Thuislocaties voorzien we in die wisselende behoefte. We bieden prachtige kleine vergaderruimtes in het centrum én in de groene periferie van Amsterdam. Lichte, sfeervolle locaties met karakter, een ongedwongen vibe en …. altijd helemaal privé. Het is altijd helemaal jouw plek.

Vergaderen in het groen in Amsterdam

Koetshuis Sloten is misschien wel het best verborgen plekje van Amsterdam: omgeven door groen en slechts een kwartier rijden vanuit de binnenstad en op steenworp afstand van Schiphol. Het Koetshuis aan de rand van Amsterdam is de ideale uitvalsbasis: hier drink je je cappuccino in eigen tuin terwijl je uitkijkt over het weiland. En … je auto staat de hele dag gratis geparkeerd. Koetshuis Sloten staat helemaal tot je beschikking en is geschikt voor maximaal 13 personen.

Vergaderen in je ‘eigen’ grachtenpand

Singel80 is een locatie met charisma in hartje Amsterdam met mooie raampartijen, veel natuurlijk licht en een uniek uitzicht over de grachten. Een locatie die indruk maakt en tegelijkertijd een ongedwongen ambiance heeft. Goed bereikbaar en toch in het hartje van Amsterdam. Je hebt altijd de gehele locatie tot je beschikking. Singel80 is geschikt voor groepen tot maximaal 18 personen.

Thuisprodukten

Daarnaast is alles wat je bij ons eet en drinkt zoveel mogelijk biologisch en werken we het liefst samen met bijzondere leveranciers. Denk aan bedrijven en producenten die werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een deel van de opbrengst reserveren voor een charitatieve bestemming.

de Helden van

We willen niet alleen een thuis zijn voor onze klanten maar óók voor maatschappelijke en duurzame pioniers die zich met hart en ziel inzetten voor een mooiere en betere wereld. Deze pioniers zijn onze helden, die wij steunen met onze Helden van-projecten. En daar speel jij dus al een rol in.

“Hier wil ik wel wonen!, horen we regelmatig van onze gasten en is voor ons een enorm compliment.” Inge Post – De Thuislocaties

Interesse in onze kleine vergaderruimtes in Amsterdam? Neem dan contact met ons op!

Offerte opvragen?

Neem contact op