Kleine vergaderruimte Amsterdam

De Thuislocaties is de overkoepelende naam voor twee kleine vergaderruimtes in Amsterdam: het landelijk gelegen Koetshuis Sloten en het stadse Singel80. In 2008 gestart met het idee om een inspirerende en huiselijke setting te bieden aan bedrijven en groepen die normaal gesproken vergaderen op kantoor of in een externe vergaderzaal. De juiste sfeer en een inspirerende omgeving kunnen veel bijdragen aan elke vergadering, brainstormsessie en training. Bij de Thuislocaties werk je in een intieme, maar ruime omgeving waardoor creativiteit, inspiratie en onderlinge samenwerking wordt bevordert.

Inspirerend, huiselijk en sfeervol vergaderen

Het Koetshuis Sloten is een landelijk gelegen vergaderruimte aan de rand van Amsterdam in Oud Sloten. Het in 2008 gerenoveerde monumentale pand bestaat uit twee verdiepingen die je als groep altijd exclusief huurt. Boven op de eerste verdieping bevindt zich de vergaderruimte met lange werktafel en aansluitend een fijne zithoek. Beneden is de gezellige woonkeuken met hier ook een grote tafel. Door de openslaande glazen deuren heb je uitzicht op het ruime groene terras, waar in de zomer de lunch wordt geserveerd. De ruimte ademt rust, privacy en inspiratie en is zeer geschikt voor groepen tot maximaal 13 personen.

Singel80 is een intieme, maar ruime vergaderruimte in het centrum van Amsterdam. De vergaderruimte bevindt zich op twee verdiepingen van een authentiek grachtenpand en heeft een prachtig uitzicht op het Singel. De drie huiselijk ingerichte ruimtes zijn door de exclusieve verhuur ideaal voor het werken in groepen. Allereerst is er op de eerste etage de lichte vergaderruimte met lange verschuifbare vergadertafel. Met een trapje naar boven kom je in de gezellig ingerichte opkamer met poefjes en tijdschriften. Beneden in het souterrain bevindt zich de woonkeuken met hier wederom een lange houten tafel. De sfeervolle indeling en de karakteristieke details in elke ruimte geven elke vergadering een persoonlijk tintje. Deze kleine vergaderruimte in Amsterdam is geschikt voor groepen tot maximaal 18 personen.

Interesse in onze kleine vergaderruimtes in Amsterdam?

Ga naar www.koetshuissloten.nl of www.singel80.nl en neem gerust contact met ons op!

 

 

 

Offerte opvragen?

Neem contact op