Meeting Amsterdam

De Thuislocaties zijn twee fijne vergaderruimtes voor uw meeting in Amsterdam: Koetshuis Sloten en Singel80. Beide locaties zijn gestart vanuit het idee bedrijven en organisaties een huiselijke en inspirerende omgeving te bieden, waardoor er optimaal kan worden geprofiteerd van de vergadering. Een fijne sfeer en een nieuwe omgeving kunnen veel bijdragen aan elke brainstormsessie, training of cursus. De intieme sfeer, maar ruime opstelling van de panden zorgt telkens weer voor een opleving in creativiteit en inspiratie, maar draagt vooral ook bij aan een verbetering in de onderlinge samenwerking.

Midden in het centrum of Landelijke gelegen

Op zeven wandelminuten vanaf het Centraal Station vindt u Singel80. Een sfeervol ingerichte vergaderplek in het centrum van Amsterdam. De ruimte is geschikt voor groepen tot maximaal 18 personen en is perfect om later op de dag in groepen uiteen te gaan. Het authentieke grachtenpand bestaat uit drie ruimtes, die zo zijn ingericht dat u tijdens uw meeting niets te kort komt. Allereerst komt u binnen in de lichte vergaderruimte met grote vergadertafel en zithoek. De kleinere opkamer is er speciaal voor een subgroep tot 6 personen. Beneden in het souterrain is de gezellige woonkeuken met wederom een grote tafel. De drie ruimtes worden altijd exclusief per groep verhuurd, dus u geniet volledige privacy.

De monumentale locatie Koetshuis Sloten ligt in Amsterdam, maar heeft alle voordelen van landelijk vergaderen. Zo is parkeren gratis en kunt u genieten van een groene omgeving. Het terras, het uitzicht op het weiland en de rust dragen allen bij aan een inspirerende meeting. De locatie bestaat uit twee verdiepingen en is geschikt voor groepen tot maximaal 13 personen. Bij binnenkomst sta je meteen in de woonkeuken met grote houten tafel en uitzicht op de tuin. Hier wordt de lunch geserveerd, maar de ruimte kan ook gebruikt worden als uitvalruimte. Boven bevindt zich de vergaderruimte zelf met een grote vergadertafel en gezellige zithoek. Het Koetshuis is evenals de Singel huiselijk en sfeervol ingericht, waardoor elke meeting altijd een persoonlijk tintje krijgt.

Interesse in een meeting in Amsterdam?

Ga naar www.koetshuissloten.nl of www.singel80.nl en neem gerust contact met ons op!

Offerte opvragen?

Neem contact op