Meeting Amsterdam

De Thuislocaties heeft twee fijne vergaderruimtes voor jouw meeting in Amsterdam: Koetshuis Sloten en Singel80. Beide locaties bieden een huiselijke en inspirerende omgeving, waardoor er optimaal kan worden geprofiteerd van de vergadering. Maar dit Thuisgevoel staat voor meer dan alleen een plek en de sfeer. Op onze locaties ligt de focus op het zoeken naar uitwisseling en verbinding. De ideale mix voor het succes van jouw meeting in Amsterdam

Midden in het centrum of Landelijke gelegen

Als onderdeel van De Thuislocaties is Singel80 ingericht om je te inspireren en vooral ook thuis te laten voelen. We houden van eigenzinnige details en onze benadering is persoonlijk. Singel80 is dan ook niet alleen te gebruiken als vergaderruimte, maar is ook geschikt voor creatieve brainstormsessies, private dining, fotoshoots en trainingen. Je hebt altijd de gehele locatie tot je beschikking, dus altijd twee breakout-rooms inbegrepen! Kijk hier voor een impressie.

Koetshuis Sloten is misschien wel het best verborgen plekje van Amsterdam: omgeven door groen en slechts een kwartier rijden vanuit de binnenstad. Ideaal als je behoefte hebt aan wat licht, lucht en ruimte om te kunnen focussen en sparren. Zoals door diverse onderzoeken is aangetoond versterkt een groene omgeving je concentratievermogen en vermindert het een stressgevoel. En … je auto staat de hele dag gratis geparkeerd. Kijk hier voor een impressie.

Thuisprodukten

Daarnaast is alles wat je bij ons eet en drinkt zoveel mogelijk biologisch en werken we het liefst samen met bijzondere leveranciers. Denk aan bedrijven en producenten die werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een deel van de opbrengst reserveren voor een charitatieve bestemming.

de Helden van

We willen niet alleen een thuis zijn voor onze klanten maar óók voor maatschappelijke en duurzame pioniers die zich met hart en ziel inzetten voor een mooiere en betere wereld. Deze pioniers zijn onze helden, die wij steunen met onze Helden van-projecten. En daar speel jij dus al een rol in.

 

Interesse in onze locaties voor jouw meeting in Amsterdam? Neem dan contact met ons op!

 

Offerte opvragen?

Neem contact op