Thuis van

Bij ons thuis houden we van verbinding & uitwisseling. Wij vinden het mooi om vanuit een eigen kracht samenwerkingen aan te gaan om elkaar aan te vullen én te versterken.

 

“What I love most about my home is who I share it with.”

Onze locaties zijn dan ook niet alleen een thuis van ons vaste team, maar ook van een aantal ZZP-ers. Zij maken af en toe gebruik van de locaties én ze verzorgen geregeld de ontvangst van jullie: onze gasten. De gemeenschappelijke deler van de verschillende mensen bij ons thuis is de liefde voor gastvrijheid.

Onze teamleden/hosts hebben dus ook een eigen specialisme. En die delen ze graag met jou. Een coachingsessie van Suzanne zou bijvoorbeeld goed kunnen aansluiten op het thema van jouw meeting. En misschien zijn de LinkedIn-portretfoto’s die Marit van jou en je collega’s maakt wel een frisse afleiding tijdens een break.

Op die manier willen we jou als gast iets meer bieden dan een mooie plek alleen. Bij ons thuis geloven we in verbinding: met behulp van elkaar, (samen) beter worden.

Net dat beetje extra

Als je bij ons een thuislocatie hebt geboekt dan heb je vast al veel voorwerk gedaan: met drukke agenda’s is het vaak een hele klus om een gezamenlijke datum te prikken en vervolgens een locatie te vinden die beschikbaar is en past bij je meeting. Nu dit is gelukt en jullie binnenkort bij elkaar zitten, is het misschien wel zo efficiënt om meer te doen met dit moment.

Mocht je interesse hebben in iets extra’s tijdens jouw meeting, bekijk dan de onze extra’s op Singel80 of onze extra’s op Koetshuis Sloten. Zoek je toch iets anders? Laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.

Maak alvast kennis met het team

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op